Piscina

Fernando Belasteguín

14 anys nº 1 del mónFernando Belasteguín

Escuela de Pádel

14 anys nº 1 del món

Star’s Gym Padel comptarà amb una prestigiosa escola de pàdel, on s'impartiran classes a grups de diferents edats i nivells d'experiència, així com classes particulars per qui prefereixi un entrenament personalitzat. Tant si t'agrada jugar a pàdel, com si gaudeixes veient els cada vegada més nombrosos tornejos que se celebren en tot el país, segurament coneguis a Fernando Belasteguín.

Jugador professional de pàdel i Nº1 mundial des de fa 14 anys, Fernando és un exemple del que el pàdel representa: esforç, sacrifici, precisió, passió i per descomptat, diversió. En el seu inici l'escola comptarà amb professors meticulosament seleccionats, que durant l'any rebran 3 capacitacions de mans de Fernando Belasteguín i el seu staff tècnic. També està prevista la realització d'un campus d'estiu per a nens.

Tots els que treballem i formem part de Star´s Gym Pàdel estem convençuts que l'esport és una gran via per educar, i serà una de les nostres línies principals de treball amb els nens en continu contacte amb els pares. Crear un camp adequat i senzill per a l'autosuperació, proporciona beneficis d'índole psicològic i social. Per a les persones amb alguna discapacitat, l'esport no és només una manera de desenvolupar la seva mobilitat, sinó una important porta d'entrada a la integració en la societat.

La difusió de totes les nostres activitats, les campanyes institucionals juntament amb les sinergies que crearem amb les nostres col•laboracions i patrocinis, sens dubte situaran a Star´s Gym Padel en els primers llocs de referència en el sector.
bela