Volem presentar-te les noves classes que a partir de l'1 de Setembre podràs gaudir en Star’s Gym Padel.

Tres noves activitats dirigides: Bodyjump, Cross Training i Fast Training. Noves activitats que arriben per revolucionar la teva rutina i fer més divertit al teu entrenament. Descobreix en què consisteixen!


BODYJUMP

 

Vine a saltar amb el mini-trampolí en aquesta nova activitat dirigida.

Una revolució al món del fitness, un programa professional estudiat per tal de que s'enforteixen ossos, músculs i articulacions. Alhora es realitza exercici cardiovascular i es cremen calories, tot al ritme de la música.

Un entrenament increïblement motivador i original!


CROSS TRAINING 

 

El Cross Training és un entrenament d'alta intensitat que es caracteritza per la variació dels exercicis, els moviments funcionals i les repeticions.

Una activitat òptima per treballar força i resistència. Moltes persones substitueixen per la seva rutina de gimnàs pel Cross Training ja que es tracta de sessions molt completes. Al contrari del que es pugui pensar aquesta activitat no només consta de treball de peses, es requereix també d'un esforç aeròbic important. Coneix nous exercicis, millora la teva tècnica d'entrenament i comparteix els teus resultats amb la resta de la classe.

Atreveix-te a provar!


FAST TRAINING

 

Si estàs cansat de la teva rutina de sala o tens la impressió de que vols fer un pas més, no et perdis aquesta nova activitat.

En les sessions dirigides de Fast Training es combinen exercicis de força i exercicis aeròbics per obtenir un entrenament complet en tan sols 30 minuts (Sala 1 / Sala de Fitness). Aprofitant cada segon s'obté un exercici d'alta intensitat que desperta de nou el teu organisme i t'ajuda a aconseguir una progressió més ràpida en el camí als teus objectius.

El temps compta!