Vine a la inauguració oficial d' Star's Gym Padel Club el proper dissabte, 17 de Setembre del 2016.

Hem disposat de tot el necessari perquè pugueu gaudir d'una jornada inoblidable per a tots i totes i celebrar que Star's Gym Padel Club es consolida com el millor club de fitness i benestar de Terrassa gràcies al vostre suport.

La festa es desenvoluparà des de les 10:00h a les 13:00h al pàrquing exterior del club amb activitats per a tota la família.

Podreu conèixer i disfrutar de tots els serveis del club, conèixer la nova perruqueria i estètica que pròximament obrirà, el nostre bar i restaurant, podreu comprar les noves samarretes HEAD/Star's i tots els serveis integrats tals com: nutricionista, fisioteràpia i entrenament personal. 
El nostre nou patrocinador HEAD també estarà present.  

Els més menuts gaudiran de diferents tallers organitzats pels nostres monitors i podran divertir-se amb els seus amics als castells inflables que estaran instal·lats i supervisats per la nostra gent de la ludoteca.  

Ahhhh... I el plat fort!!

No us quedeu sense plaça a les tres masterclass d'Spin, Zumba i Bodyjump que tenim preparades. 

Per participar-hi heu d'adreçar-vos a recepció del club per reservar i recollir les vostres polseres acreditatives a partir del dimarts al migdia. 

Les places de les masterclass són limitades. Afanyeu-vos i no us quedeu sense!!!!

En finalitzar, els socis, podran accedir amb la seva polsera acreditativa al refrigeri que farem al nou Restaurant del club i tindran l'oportunitat de conèixer les noves instal·lacions si no ho han fet encara.

Serà un dia increïble i ens encantaria poder compartir-ho amb tots vosaltres.

Us hi esperem!!!


PROGRAMA

10:00h Masterclass de Zumba
10:45h Masterclass d'Spin
11:30h Masterclass de Bodyjump
12:15h Parlaments
12:45h Inauguració oficial i visita al club
13:30h Refrigeri al Bar/Restaurant del Club